bakkus.blogg.se

2015-04-29
14:06:00

Fullproppad dag

Igår dvs 28 april så var jag ledig. Började med att åka ut till Willmar med Sanna. Helt underbart för jag har saknat dom så! Jag hade ett rätt tight schema då jag skulle på intervju kl 16 i sandsborg. Vi körde Wille, eller Sanna gjorde det och de var hur mysigt som helst. Sol och fint väder, W var inte så pigg. Han valde hellre att såsa:) 
Efter de fick jag skjuts till killens "avsky"pizzeria hehe. Pizzakillen fick problem med sin kassa så jag fick komma in och hjälpa med det så de löste sig. Gratis bearnaisesås ;) och killen gillade pizzan!
Sen var det snabbt iväg till sandsborg för intervjun. De gick så bra att jag fick jobba på direkten till stängning så 4,5h arbete. Kassa, påfyllnad och städning. Jag hade kul på jobbet, stort sett repetion för mig. Slutade kl 21.
Efter jobbet ringer killen mig och har andningsproblem, åker direkt till centralen och köper medicin på apoteket och snabbt hem. Blev hemma 23.
Blev en riktigt lång dag med sysselsättning.
2015-04-26
18:07:28

Första hälsningen

Idag hälsade jag på Bakkus nya pålle för gången :) Bakkus familjs senaste tillskott efter Bakkus. Har bara sett bilder på honom innan men han är snyggare irl. Lätt fin kropp, dock omusklad men de förklarar sig eftersom han är sjukskriven :/ en benflisa gick av efter hagbråk så operation och vila på det. Hoppas verkligen han håller nu! 
Orkar inte för familjen R att de bara får sjuka hästar :( 
Han är däremot jättepigg, hört en del att han flyger och skuttar överallt och märkte de på banan när Mattis promenerade honom. Stimulerade sig med knuffar och nypningar. Hoppas de släpper sen.
Saknar Bakkus jättemycket. Han var stencool och gick genom allt utan att protestera, en sån häst vill jag ha i framtiden. En riktig familje häst.
2015-04-25
09:37:06

Uppehåll

Var ett tag sen jag bloggade men jag har inte ridit på 3 veckor och nu märker jag av det. Eftersom jag inte håller igång mig blir jag trött och ännu tröttare av att nöta jobb och andra uppgifter bakom datorskärmen. Jag har svårt att gå upp på mornarna, har alltid varit den morgonpigga personen innan som var uppe kl 7 pigg som en mört men nu sover jag till 9-10 och är allmänt trött resten av dagen.
Jag och min kille vill ha en katt men de går inte i denna lilla lägenhet för de kommer stinka efter lådan + lådan får inte plats i badrummet utan att lyckas trampa på/i den. Och sedan alla dessa leksaker + maten till djuret blir allt för stökigt. Så på de sättet kan jag heller inte hålla igång. Därför är det skönt med medryttarhäst men känns så segt när de blir nästan en månads uppehåll. Gym är uteslutet då jag inte har råd!
Imorgon ska jag få träffa Verner för första gången :) han är sjukskriven så de blir bara en promenad och lite häng med Bakkus familj. Gud vad jag saknar honom..och Kjalar och Freyja. Höll igång något otroligt mycket när de fanns.
Här får ni en bild på mig och Bakkus från 2012 (jag var lite rundare då)