bakkus.blogg.se

2016-03-31
10:09:38

Löshoppning

Nu blir det över en veckas sent inlägg men förra helgen så löshoppade jag och Mattis våra pållar. Jökla och Pytla, tror det var Pytlas första gång för hon var inte direkt en stjärna i början och vart lite osäker men sen när hon fick in tekniken vände hon av sig själv och hoppade. :)
Vet inte om jag sagt det innan men jag har ju ett jobb och jobbar en hel del så inte alltid varje helg jag kan ta Pytla. Gör mitt bästa. Och i måndags den 28 mars fyllde jag år. Snart halvvägs till 50 😲 jag fick en ny telefon. En iphone 5s och de är min första iphone ever haha är så ovan! Så har börjat med abonnemang :) fatta att jag hade en samsung galaxy s3 i över 3 år. Blev världens segaste telefon tillslut men de ät skönt att börja från nytt med att lägga in nya nummer och appar. Blev en massa skit i samsungen till slut ;) har massa bilder i samsungen så ska se om de går att lägga in. 

2016-03-15
14:12:17

Vårväder

Andra inlägget för idag men idag red jag Pytla! Kom till stallet på fm som jag brukar. Träffade på Pytlas ägare och hon tranporttränade Pytla, efter det red jag ut en timma själv. Hon skötte sig så bra, stack inte iväg eller nått. Mycket trav i backar och raksträckor. På ovalbanan tog vi ett galoppvarv, ökad och kort galopp och hon lyssnade så bra!. Mycket trav på hemvägen. Nöjd ryttare och nöjd häst!
Rjod hade fått en fin trollläta ^^ stackan ska till stav idag, bakbenet ser inte så bra ut
2016-03-15
13:21:00

Kärt återseende

Blir dubbelinlägg idag. I Fredags var jag ledig från jobbet så hade planerat att träffa Linda och provrida Tinkerbell. Var över ett år sen jag red henne, hon var ju min fd medryttarhäst.
Så först plockade jag Linda i Gålö, hämtade Bellan från hagen och skötte om henne. Red en kortis på banan. Linda säger att Bellan har dålig kondis men jag har nog sämre haha. Van vid islandshästarnas trav o galopp och nu var det så mkt större travstev på en tinker. Men hon var fin och trevlig. Jag fick ont i mina händer för tyglarna var så hårda haha. Nytt träns så. Man fick dock hålla på att mana på Bellan jämt så hon inte skulle tappa sig själv.
Efter rittern körde jag Linda till jobbet :)