bakkus.blogg.se

2017-01-26
13:51:15

Slask blask

Dag två med Jöklis i rad. Min kära pojkvän följe med till stallet så jag tog och promenerade med hestis ett tag. Vi swishade bil hemma lite raskt så jag glömde kvar mina stallskor i min bil hemma. Har tygskor typ som converse (som jag jämt hade i stall förut) och de blev genomblöta. Nu när snön smält 😂 barbacka tänkte man ju på senare när man va klar haha. Aja man lär ju sig alltid nått nytt varje dag :) 

Gammal bild på Jöken när vädret va lite bättre!

2017-01-25
15:08:14

Halka

Idag var det Jökladis dag eller min dag med henne så att säga. Åkte på morgonen, älskar att ha stallet på mornarna, oavsett vart jag är. Lugnt, ensamt och frisk luft. 

Myste med Sindri sen tog jag in Jökla. Tog en liten sväng ut o de är så halt ute! Jag orkar inte med isbana ändå är hon fyrbroddad på alla fötter. 
Bortåt ville hon inte gå men jag satt o babblade på hela tiden, responsen var rätt dålig haha bara snorkningar när hon trodde sig se annat 🙄 sen red vi in i en hage mitt emot hennes o körde liten galopp och avslutade med skritt i fårhagen 😊 blev väl en timmes ritt totalt. Efter maten o hon fick gå ut igen lagom till lunchfodringen så myste jag länge med Sindri igen. Han är ju så söt! Pussas kan han verkligen men stackars hans ben. Ser ut som jag i min korsett när jag var yngre. Helt spikrak! Men trevligt hade vi hehe

2017-01-19
18:50:21

Måndagen den 16

Dåså, lite sent sisådär. Issa var med, red åt de bekanta hållet och travade och galopperade i övningar framåt och tillbaka i intervaller. Jökla bryter så lätt av till pass, men hon har lättare för trav kändes det som på uteritter än på lilla volten. 
Efter en stund med intervaller red jag lite på banan mest i skritt. Efter så släppte jag henne lös på volten så hon fick spring av sig och avslutade med avskrittning barbacka :P men min balans sög haha måste träna upp den igen :o Bakkus satt man som på en fotölj och Jökladis som är rund vinglade jag omkring på haha.
Usch vad jag måste träna på min hållning, ser att den suger omg.. bakläxa för min del! Och ja.. min klädstil var inte fin men de var varmt, som sagt jag fryser jättelätt x)