bakkus.blogg.se

2015-01-22
13:39:43

Sen dess..

Idag är det en månad sen Bakkus lämnade oss. De känns inte som de gått så lång tid faktiskt. Saknar han ooerhört mycket.
Jag har inte rört en häst sen han gick bort, förstår ni?! En månad utan att ha klappat en häst. De ligger inte i min natur :( 
Jag har kommit ut ur skalet med medryttarhäst. Jag saknar ridningen något fruktansvärt. Jag är trött på dagarna och väntar på att få gå och lägga mig igen, som en pensionär. Därför söker jag nu en ny häst att få bekanta mig med och jobba vidare med. En ny medryttarhäst att bli långvarit förhållande med. Söker helst islandshäst men det är inget krav, däremot ska det finnas kommunikation dit och lugnt stall UTAN skitsnack. Ska annonsera ut mig själv som sökande medryttare. 
Inte klappat en häst på en månad. Inte ridit på snart 3 månader.. jag är naken utan häst.
Jag och min pojkvän har varit i planerna länge på att flytta. Vissa kanske tycker att vi är för snabba men  då tycker jag nästan att förlovning innan ett halvår ihop är för tidigt :) (vi har varit tsm mycket längre än så) våran plan är att bo i villa trotts vår unga ålder. Vem vet, drömmen kanske slår in. De stället vi ska besöka är en av sveriges mest hästtäta ort :) 
Bjuder på lite av vad mina föräldrar är någonstans.
En gammal bild på oss :')