bakkus.blogg.se

2015-07-26
09:26:34

Dygnsur

Åkte ut till  stallet igårkväll vid sju-tiden med Emelie. Spöregnade så vi blev helt dygnsura, ingen av oss hade nån större ridlust i spöregnet. Men min uppgift var iaf att kolla till Willmar och Tudde. Willmar kom travandes några steg och Tudde med men fick ändå gå in i de höga våta gräset. Willmars kastanjer såg bra ut och han såg lite nöjd ut med sällskap sedan vände jag mig mot Tudde och hela han skakade av kyla. Rumpan, rygg/mage och ja hela hans kropp hoppade för att han frös!
Fick lite smått panik hur jag skulle ta in dom, hade ingen grimma så tänkte om jag ska försöka leda i huvan de hade på sig. Men jag småjoggade upp till stallet och ropade på hästarna fast de rörde inte en fena. Berättade för Emelie och beslutade att ta in dom. Powerwalkade ner  till hagen igen och Tudde var med på noterna, han tom gick före Emelie och in i W's rumpa, så bråttom.
Väl inne i stallet fyllde Emelie på torv till Tudde och direkt så hjälpte Tudde till att fixa till högen och snabbt ner och rullade sig ett par gånger och blev så glad! Tror det var hans sätt att säga tack, han gick fram och myste lite och ner o rulla igen. Willmar frös inte men tror nog han skulle det efter natten för det var svinkallt med regn och kallare blir det på natten. Kom hem vid 21.30-tiden.

Här tror jag min mobil lite stryk av regnet då när jag skulle fota inne i istallet så blev allt på kameran i mobilen mörkgrönt och tog kålsvarta bilder fast lamporna var på. Hoppas de är bättre idag (ja jag fotar varje gång jag är i stallet)
En väldigt nöjd Tuddelito.
De fick hö och lite päron :)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: