bakkus.blogg.se

2015-03-13
14:21:00

Dagens goda gärning!

Har haft en riktig bra förmiddag. Började med att bomba Sanna att jag kunde följa med till stallet :) sen väl ute innan stallet ser jag en hund som springer lös i hagen och markerar. Vi fångade in honom och tur att han var en jätteglad och posetiv liten russel. De var ingens hund från området så Sanna ringde polisen och anmälde bortsprungen hund. Polisen skulle komma efter en timma om ägaren inte hade hört av sig. Så vi tog och fixade våra hästar och red ut i ca 1,5 timme. En lång och mysig lugn ritt, 3 i gänget. Willmar var jättetrevlig men några stunden när vi vejade för bilar skulle han vara en knöl :) men ingen dum alls. Vi red förbi massa andra stall och W skulle stanna vid varenda hage och kolla på hästarna. Träffade Leffe också!! Leffe från Ågesta ridskola där jag red. Kärt återseende, han kom travandes till Willmar <3
Tillbaka i stallet så hade ingen hämtat hunden eller ringt men efter avsadlning och putsandet så ringde polisen och frågade om hunden var kvar, vilket han var men mitt i samtalet så ringer ägaren polisen. De swishar nummer och då kommer ägaren och hämtar honom. Då hade hunden varit på sitt livs äventyr i 3 timmar och knatat omring ca 3 km och sprungit över stora vägen! Ägaren hade varit och letat som en tok och trodde han blivit påkörd men till sist ringt polisen. Tur det :)
Husse viste inte riktigt hur han skulle tacka men de var ett lyckligt slut iaf. Tur att hunden var såpass glad och trevlig, man fick klappa och ta i honom.
Voffisen tyckte inte om att bli instängd när han var ute på sitt äventyr.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: